در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام ببخشید من دوساله بیمه عمر سامان دارم میخواستم بدونم آیا امکان تعویض مشاور بیمه ایم هست منظورم اینه که همون کسی که در اول فرمای بیمه ایم رو پر کرده و فرستاده
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

سلام

روزتون بخیر

بله در بیمه سامان این امکان وجود داره که شما نماینده بیمه تون رو تغییر بدید. برای این کار لازمه که به نمایندگی که بیمه نامه رو از ایشون خریداری کرید مراجعه کنید و به ایشون درخواست بدید. لازمه فرم "درخواست تغییر کد معرف" رو تکمیل و امضا کنید. بعد اون نماینده هم باید فرم مربوطه رو مهر و امضا کنه و مراحل بعدی تغییر کد معرف رو شرکت انجام خواهد داد.

موفق باشید