در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام. اگه اقساط حق بیمه عمر سه ماهه باشه بعد اقساط را زودتر از موعد و به صورت سالانه پرداخت کنم در این صورت آیا باز هم هزینه تقسیط از اندوخته کسر میشه؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

معمولا در زمان دریافت وام از بیمه های زندگی و بر اساس مدت زمان بازپرداخت وام بیمه نامه،سود دریافتی بر روی وام محاسبه و با اقساط پرداختی از شما دریافت میگردد.

بنابراین هر زمان که این اقساط زودتر از موعد سررسید بحساب شرکت بیمه واریز گردد مشمول تخفیف در میزان سود بوده و در صورتیکه دیرتر از سررسید واریز گردد،مشمول جریمه تاخیر خواهدگردید.

مدت زمان بازپرداخت اقساط وام بیمه های عمر(بر اساس مدت بیمه نامه و مبلغ وام) در حال حاضر حداکثر تا 60 ماه (5سال) بطور ماهانه، 3ماهه،6ماهه،سالانه و یا یکجا(واریز در آخر سال پنجم) قابل عودت به صندوق بیمه نامه خواهد بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام