در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
ایا بیمه ی عمر خوبه یا بیمه ی ایران ایا هر دو وام میدن بدون ضامن لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که هر دو بیمه نامه ای که شما فرمودین بیمه عمر هست.

همه بیمه های عمر بشرط فوت و حیاط دارای بخش پس اندازی هستن و وام به بیمه گذار بیمه نامه تعلق میگیره.

اما آن چیزی که برای شما در خرید بیمه های عمر اولویت دارد چیست؟

دریافت درست و به موقع خسارت و غرامت؟

دریافت حقوق و بازنشستگی؟

زمان خرید بیمه نامه به مشتری مداری،برند بودن و سرزبان بودن نام شرکت بیمه،میزان ثبت شکایات و پاسخ گویی شرکت بیمه و نیز سطح توانگری مالی شرکت بیمه مورد نظرتون بیشتر توجه داشته باشید.

تمام اینها سوالاتی هست که با جواب دادن به این سوالات بهتر میتوان شما رو در خرید بیمه نامه مورد نیازتون راهنمایی نمود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام