در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

طی حادثه ای که برایم رخ داد و شکایت  از کارفرما کردم، در جواب نامه ای که بازرس اداره کار به کلانتری فرستاد، من نسبت به نظر بازرس اعتراضی نداشتم

لطفا بفرمایید در هر دو صورت هم اعتراض و  هم عدم اعتراض توسط کارفرما مرحله های بعدی چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که اعتراض نداشته باشید رای جنبه اجرایی پیدا می کند و کارفرما ملزم به پرداخت دیه می شود در غیر این صورت و با اعتراض طرفین حکم به بازرسی مجدد داده میشود