در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
قرارداد یک ماهه با کارگاهی دارم که در پایان قرارداد میخوام قطع همکاری کنم.

از قبل دفترچه تحت تکفل دارم. هنوز نام نویسی بیمه ای جدیدم انجام نشده و با توجه به موقت بودن قرارداد، تمایل به قطع بیمه و ابطال دفترچه تحت تکفل ندارم.

البته خودم از قبل در شعبه دیگری سابقه بیمه ای دارم ولی درحال حاضر تحت تکفل هستم.

ایا راهی وجود داره که نام نویسی انجام نشه
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف است کارگر را از تاریخ شروع به کار بیمه نماید ، اما اگر به دلیل موافقت کارگر یا درخواست کارفرما ، بیمه انجام نشود امکان ادامه ی همکاری و انعقاد قرارداد و دریافت و پرداخت حقوق و مزایای قانونی وجود دارد .

اما اگر کارگر این توافق اخلاقی را نقض نماید ، به استناد ماده 8 قانون کار ، کارفرما می بایستی حق بیمه ی ایام کارکرد فرد را نزد سازمان تامین اجتماعی واریز نماید .

ماده 8 قانون کار : شروط مذکور در قرارداد کار یا تغییرات بعدی ان در صورتی نافذ خواهد بود که برای کارگر مزایایی کمتر از امتیازات مقرر در این قانون منظور ننماید .

لذا این توافق به لحاظ عرف و اخلاق محترم و قابل پذیرش است اما در صورت بروز هر گونه اختلاف ، توافق صورت گرفته فاقد وجاهت قانونی و قابل ابطال است .