در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام

 آیا شکستگی استخوان(جدا شدن یک تکه از استخوان در اثر ضربه) و به طبع  استخوان سازی اضافه در محل شکستگی  نقص عضو محسوب  میشود. با تشکر
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام..جهت ازکارافتادگی وتعیین درصد، کمسیون پزشکی سازمان بررسی ونظر نهایی رو خواهد دادشما باید به شعبه مراجعه کنین وراهنمایی کامل ولازم وجهت ارسال پرونده به کمسیون اقدام کنین .