در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
باسلام

مراحل و مدارک مورد نیاز برای صدور دفترچه بیمه همسر و فرزند چیست ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام

مرحله اول
برای صدوردفترچه بیمه تامین اجتماعی همسر نیاز به مراجعه حضوری است

سازمان بیمه تامین اجتماعی، در حال حاضر بخش زیادی از خدمات خود را به‌صورت غیر حضوری و از طریق سایت تامین اجتماعی انجام می‌دهد.

اما با این حال انجام بسیاری از امور بیمه همچنان نیاز به مراجعه حضوری دارد. یکی از این امور صدور دفترچه بیمه تامین اجتماعی همسر است.
مرحله دوم
مدارک لازم برای صدور دفترچه بیمه تامین اجتماعی
برای درخواست صدور دفترچه بیمه همسر باید مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

  • تکمیل فرم درخواست صدور دفترچه درمان.
  • اصل شناسنامه و کارت ملی بیمه شده اصلی و همسر.
  • کپی کارت ملی و صفحه اول و دوم شناسنامه بیمه شده اصلی و همسر.
  • اگر شناسنامه دارای توضیحات است کپی صفحه توضیحات را نیز باید ارائه دهید.
  • یک قطعه عکس از همسر برای صدور دفترچه بیمه تامین اجتماعی لازم است.
  • دفترچه درمانی بیمه شده اصلی (شماره بیمه).

صدور دفترچه بیمه تامین اجتماعی همسر
برای صدور دفترچه بیمه همسر باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • ابتدا جهت انجام نامنویسی به کارگزاری مربوطه که بیمه همسر(بیمه شده اصلی) در آن رد می‌شود مراجعه نمایید.
  • فرم درخواست صدور دفترچه بیمه درمان (فرم نام نویسی اولیه) را دریافت و تکمیل نمایید.
  • درصورتی که همسر شما قبلا تحت کفالت پدر خویش دارای دفترچه درمان بوده است، به همان شعبه مراجعه کرده و دفترچه قبلی را ابطال نموده ونامه ابطال را ضمیمه مدارک نمایید.
  • اگرهمسر یا فرزندان شما قبلا مشغول به‌کار بودند، دفترچه قبلی را باطل نمایند و نامه ابطال دفترچه را ضمیمه مدارک نمایید.
  • در صورتی‌که همسر شما بیمه شده اصلی می‌باشد تحت کفالت شما مجاز به دریافت دفترچه درمان نمی‌باشد.