در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من قصد دارم با مجموعه ای به صورت دورکاری ولی تمام وقت همکاری کنم
اما چون بیمه ام از جای دیگه ای رد میشه دیگه از این شرکت بیمه نخواستم

و حالا اونها عنوان میکنن که برای ضمانت حسن انجام کار باید سفته بدی
اما چون بیمه نمیخوای - ما هم نمیتونیم قرارداد رسمی شرکت ببندیم با شما و شماره سفته رو نمیتونیم درج کنیم در قرارداد
و در متن سفته هم نباید بنویسی بابت ضمانت حسن انجام کار و در حقیقت سفته رو سفید امضا باید تحویل بدی

فقط ریاست اون مجموعه یک کپی از روی سفته ها تهیه کرده و میگه در اون کپی با امضای شخصی خودش و نه مهر و سربرگ شرکتی
میتونه تایید کنه که این سفته ها بابت ضمانت حسن انجام کار هست

آیا همین امضا کافیه و من میتونم طبق همین سفته رو بدم بهشون ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. شما به نوع قرارداد اشاره ای نکرده اید. اگر قراردادی که تنظیم شده است قرارداد کار باشد، عدم درج شماره سفته در قرارداد کار صحیح نمی باشد و بهتر است  شماره و مبلغ سفته و مصادیق تخلف که منجر به وصول سفته می شود در قرارداد ذکر شود. اگر قراردادی بغیر از قرارداد کار منعقد می شود، بازهم توجیهی در خصوص عدم‌ درج مبلغ و شماره سفته در قرارداد وجود ندارد.

علی ایهاالحال پیشنهاد می‌کردند که قراردادی بغیر از قرارداد کار با شما منعقد کنند و شماره و مبلغ و مصادیق تخلف را در قرارداد قید کنند.