در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من قصد دارم با مجموعه ای به صورت دورکاری ولی تمام وقت همکاری کنم
اما چون بیمه ام از جای دیگه ای رد میشه دیگه از این شرکت بیمه نخواستم

و حالا اونها عنوان میکنن که برای ضمانت حسن انجام کار باید سفته بدی
اما چون بیمه نمیخوای - ما هم نمیتونیم قرارداد رسمی شرکت ببندیم با شما و شماره سفته رو نمیتونیم درج کنیم در قرارداد
و در متن سفته هم نباید بنویسی بابت ضمانت حسن انجام کار و در حقیقت سفته رو سفید امضا باید تحویل بدی

فقط ریاست اون مجموعه یک کپی از روی سفته ها تهیه کرده و میگه در اون کپی با امضای شخصی خودش و نه مهر و سربرگ شرکتی
میتونه تایید کنه که این سفته ها بابت ضمانت حسن انجام کار هست

آیا همین امضا کافیه و من میتونم طبق همین سفته رو بدم بهشون ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. به هیچ وجه ارائه سفته سفید امضا جایز نمی باشد. درخواست شما هم بابت عدم پرداخت حق بیمه صحیح نمی باشد. بهتر است که حق بیمه پرداخت شود و در خصوص سفته نیز نکات قانونی رعایت شود. در غیر این صورت سفته سفید امضا ارائه نکنید