در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من فعلا مجردم و حق بیمه ۱۲ درصدی مشاغل آزاد رو دارم پرداخت میکنم. اگر ازدواج کنم آیا میتونم این بیمه فعلی رو به بیمه ۱۴ درصدی مشاغل آزاد تغییر بدم تا در صورت فوت پیش از بازنشستگی، مستمری به بازماندگانم برسه؟

و اگر پاسخ مثبت هست، تکلیف این مدتی که ۱۲ درصد پرداخت میکردم چی میشه؟ آیا این مدت که ۱۲ درصد پرداخت می‌کردم در محاسبه مستمری به بازماندگانم تاثیر منفی داره؟ اصلاً این مدت محاسبه میشه یا نه؟

ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
2 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
سلام

تفاوتی در مبلغ مستمری وجود ندارد
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .بلی مشکلی برای انعقاد قرارداد۱۴درصد نیست .سابقه قبلی ۱۲درصد هم تداخلی درسابقه بازنشستگی شما نخواهد داشت