در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده در شرکتی مشغول به کار بودم، یک روز پیمانکار از من و یک نفر دیگر خاست که نرده بان آهنگی رو که سرپا تکیه داده شده بود به دیوار رو جابجا کنیم و به جای دیگه ای که گفته بود ببریم، بعد جدا کردن نرده بان از دیوار توسط ما دو نفر، نرده بان روی من افتاد و به پای چپم صدمه زد دچار شکستگی استخوان نازک نی شد.

مقصر این حادثه چجوری مشخص میشود؟

از کارفرما شکایت کردم و مراحلش رو طی میکنم، اگه مقصر شناخته بشم دیه به من تعلق میگرد؟

دو ماه استعلاجی تایید کردن چقد میشود این دوماه؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .پرداخت دیه توسط پزشک قانونی مشخص وچنانچه بیمه مسولیت داشته تعلق خواهد گرفت .ولی برای گزارش حادثه ناشی ازکار باید به تامین اجتماعی مراجعه شود ودرصد مقصر بودن کارگر توسط بازرسان اداره کار لحاظ خواهد شد