در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من چند سال برای یه موسسه کار کردم و قرار داد هم داشتم و بیمه برام رد نشده است و الان از اون زمان خیلی سال گذشته و کارفرما قرارداد رو نداره و من هم نسخه ای از قرارداد ندارم ، باید چیکار کنم تا کارفرما بیمه اون سالها رو برام واریز کنه ؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد ماده 87 آیین دادرسی کار " ارائه دلایل و مدارک دال بر وجود رابطه کار فیمابین طرفین و میزان مزد و مزایای بالاتر از حداقل قانونی و میزان سابقه کار در کارگاه به عهده کارگر و ارائه دلایل و مدارک بر تادیه حقوق مذکور و یا عدم شمول مقررات قانون کار به رابطه طرفین به عهده کارفرماست . "

لذا اثبات سابقه کار بر عهده ی شماست و اگر دلایل و مدارک و مستندات لازم برای اثبات ادعای خود را ندارید و کارفرما هم از پذیرش ادعای شما خودداری می نماید ، مراجع حل اختلاف ادارات کار ، امکان اثبات دعوی شما را نخواهند داشت .

توضیح اینکه به استناد ماده 82 آیین دادرسی کار " ادله اثبات دعوا در مراجع حل اختلاف کار به ترتیب شامل اقرار ، اسناد و امارات می باشند . گواهی گواهان می تواند با رعایت شرایط اماره محسوب شود . "

همانطور که مشاهده می شود در این پرونده کارفرمای شما از پذیرش ادعای شما خودداری می نماید ، مدارک و مستنداتی دال بر اثبات ادعای خود نیز ندارید ، لذا تنها راه برای اثبات ادعای شما صدور قرار تحقیق محلی از همکاران محل و افراد نزدیک به محل کار شما می باشد . تاکید می گردد که قرار اماره ( تحقیق محلی از طریق شهادت شهود ) در اختیار هیات های تشخیص و حل اختلاف ادارات کار است و اگر هیات نیز این موضوع را نپذیرد ، امکان اثبات ادعای شما وجود نخواهد داشت .