در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم و50.50 مشخص شد استخوان درشت نی ونازک نی من شکست پا راستم استخوان درشت نی عمل جراحی شد وپلاتین گذاشتند شامل 4 پیچ و جای برش به اندازه 6 سانت و استخوان نازک نی من خودش جوش خورد واز مچ پا به پایین پام اسیب دیده که عصب پرونال من بوده از مچ به پایین حرکت نمی کند

می خواستم ببینم چند درصد دیه من می شود پزشک قانونی نقص عضو پای راست از موچ به پایین را تایید کرده
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام

دیه ناشی از حادثه قابل پر داخت می باشد و ابتلا به کرونا قابل پرداخت نمی باشد