در سایر بیمه ها توسط (100 امتیاز)
سلام

من مچ پام تو فوتبال شکست و عمل کردم پین گذاشتم و 2 ماه پام تو گچ بود حدود 2 ما هم درست نمیتونستم راه برم

بیمه حوادث و تکمیلی هم دارم  غرامت پام حداقل و حداکثر چقدر میشه؟؟

هنوز کمیسیون نرفتم فقط میخواستم غرامت حدودیشو بدونم
مربوط به این پاسخ: خسارت شکستن پا چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

سرمایه فوت و نقص عضو و از کار افتادگی در بیمه حوادث ورزشی با دیه متفاوت است. اما میزان نقض عضو و از کار افتادکی را می توان در جداول پیوست بیمه نامه یا شرایط عمومی بیمه های حوادث جستجو نمود.