در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. ایا بیمه تامین اجتماعی هزینه های یک بیمار سرطانی را متقبل میشود ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام تمامی بیماران صعب العلاج تحت پوشش از جمله مبتلایان به سرطان، ms و انواع هپاتیت، پس از ارائه مدارک و تشکیل پرونده، علاوه بر بهره مندی از دریافت خدمات بستری بر اساس خدمات مورد تعهد می توانند داروهای تخصصی مورد مصرف در بیماری خود را با پرداخت ١٠ درصد مبلغ دارو دریافت کنند.
همچنین، سازمان بیمه تامین اجتماعی علاوه بر تعهد قانونی خود نسبت به تحویل داروهای تخصصی مورد مصرف برای جلوگیری از رد پیوند کلیه، این داروهای مورد تعهد را در همه انواع پیوندها و در بخش های سرپایی و بستری نیز به طور رایگان تحویل می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله زیر رجوع کنید

تشریح جزییات خدمات بیمه تامین اجتماعی به بیماران خاص ، صعب العلاج و سرطانی