در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

باسلام

بنده از تیرماه 97 تا 15 مهر 99 در شرکتی کار میکردم چون توان پرداخت حقوق بمدت 5 ماه را نداشت،مهرماه تقاضای یکماه مرخصی نمودم و در این حینجایی دیگر مشغول شدم.الان شرکت فوق حقوق برج 5،6 و نیمه مهرم را نمیده و توقیف کرده، لطفا راهنمایی کنید

  • ___ و اینکه طبق حداقل حقوق اعلام از طرف دولت، ظاهرا شرکت فوق ماهیانه مبلغی را اصلا نمیداده ایا میتوانم بگیرم؟؟
  • ___ وهمیشه در حال ماموریت به زاهدان،کرمان و... بودم، حق ماموریت بسیار ناچیزی میگرفتم،قابل ادعا هست یانه؟

ممنون

1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد ماده 87 آیین دادرسی کار " ارائه دلایل و مدارک دال بر وجود رابطه کار فیمابین طرفین و میزان مزد و مزایای بالاتر از حداقل قانونی و میزان سابقه کار در کارگاه به عهده کارگر و ارائه دلایل و مدارک بر تادیه حقوق مذکور و یا عدم شمول مقررات قانون کار به رابطه طرفین به عهده کارفرماست . "

اگر بتوانید سابقه کار خود را که مدعی هستید اثبات کنید و کارفرما نتواند مدارکی دال بر اثبات پرداخت حقوق و مزایای مورد ادعای شما ارائه کند ، هیات های تشخیص و حل اختلاف ادارات کار مطالبات قانونی را برای شما رای صادر خواهند کرد .

در خصوص ماموریت نیز اگر مدارک و مستندات قانونی و قابل استناد داشته باشید ، کارفرما می بایستی به استناد ماده 46 قانون کار حداقل معادل یک برابر پایه حقوق روزانه به عنوان فوق العاده ماموریت پرداخت کند .