در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
در یکی از شرکتهای وزارت نفت بصورت پیمانکاری مشغول هستم که محل کار خیابان جردن می‌باشد و الان بدلایلی تعدادی از نیروهای رسمی و پیمانکاری رو منتقل کردند به یکی از زیرمجموعه ها در کهریزک

در آنجا آیتمی تحت عنوان بدی آب و هوا و بعد مسافت که حدود ۵۰٪ پایه دریافتی می‌باشد به کارکنان رسمی تعلق میگیرد

این آیتمها شامل حال کارکنان پیمانکاری که مبنای محاسبه حقوقشان قانون کار می‌باشد، نمیشود؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام هرگونه پرداخت حقوق و مزایا کمتر از حداقل قانون کار تخلف می باشد در عین حال پرداخت بالاتر از حداقل در اختیار کارفرما می باشد و تعهدی به پرداخت آن وجود ندارد در صورتی که شرکت دارای طرح طبقه بندی مشاغل باشد کارفرما ملزم به رعایت پرداخت حقوق مطابق طرح مذکور می باشد