در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام،

در قانون بازنشستگی مشاغل سخت زیان آور آمده که در صورت داشتن 25 سال پرداخت حق بیمه به صورت متناوب در کارهای سخت زیان آور میتوان بازنشست شد،

سوال من این است که یک کارشناس بیمه گفته است که منظور از متناوب این است که چند سال از سنوات شما در کارهای سخت زیان آور باشد وچند سال کار عادی و جمع پرداخت حق بیمه 25 سال شود ،

ولی کارشناس دوم گفته که منظور آنست که شما 25 سال پرداخت حق بیمه در مشاغل سختی کار دارید ولی این وسط بیش از یک سال کار شما از سختی کار خارج بوده یا حق بیمه ندادید، و کار شما مدام نبوده و به هر حال باید 25 سال کار در مشاغل سخت زیان آور داشته باشید و مابقی کار عادی باشد

سوالم اینست که کدام یک از این کارشناسها درست میگوید؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام ۰۰ کارشناس دوم صحیح و دقیق گفته است ۰