در سازمان تامین اجتماعی توسط (-1,060 امتیاز)
باسلام

مبلغ و شرایط دریافت هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
سازمان تامین اجتماعی مبلغی تحت عنوان هدیه ی تولد نوزاد پرداخت نمی نماید و این موضوع در قانون تامین اجتماعی پیش بینی نشده است .

سازمان تامین اجتماعی به بیمه شدگان زن و مرد هدیه ی ازدواج پرداخت می کند . شرط دریافت هدیه ی ازدواج داشتن 720 روز سابقه ی بیمه ظرف 5 سال قبل از تاریخ عقد است . مبلغ آن معادل میانگین مزد یا حقوق دریافتی بیمه شده ظرف دو سال قبل از ازدواج که به ماخذ آن بیمه کسر شده است .