در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی سال 99 چقدر میده و شرایطش چی
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز با سلام

سازمان تامین اجتماعی برای افراد تحت پوشش خود چنین هدیه ای در نظر نگرفته است. تنها مطلبی که می تواند مطرح کرد در صورتیکه فرد بیمه شده 720 روز سابقه نزد سازمان داشته باشد و صاحب اولاد شود معادل سه روز حقوق بعنوان حق اولاد ماهانه به فیش حقوقی وی اضافه می شود و از کارفرما قابل مطالبه است. ضمنا زن بارداری که بیمه شده سازمان تامین اجتماعی باشد ضمن وجود شرایط مقرر در قانون بیمه تامین اجتماعی می تواند تا سقف نه ماه از مرخصی زایمان (با دریافت حقوق از سازمان تامین اجتماعی) استفاده نماید.