در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
پدر من 30 سال خدمت کرده اند و تنها از سال 1360 تا 1372 سوابق بیمه ای ایشان در سامانه موجود است در سال 1372 ایشان به شهر دیگری منتقل می گردند .

سال 1391 باز نشسته شده اند و مبلغ مستمری سازمان تامین اجتماعی تنها بر اساس 12 سال محاسبه گردیده است و سوابق مربوط به سال 1372 تا 1391 محاسبه نگردیده است
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ احتمال زیاد مشکل اطلاعات هویتی در سیستم شعبه دارد لذا جهت بررسی و رفع ایراد به آن شعبه که حق بیمه وی واریز شده مراجعه کند