در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
چند وقت پیش تو سامانه جدید مشاهده سوابق بیمه ثبت نام کردم وپیام اومد که(تا48ساعت آینده سامانه واستون فعال میشه با دریافت پیامک)اما تا حالا که بیش از 3 هفته از تاریخش می گذره هیچ پیامی واسم نیومده و وارد سامانه هم نمیتونم بشم لطفا"راهنمایی کنید  کلافه شدم...راستی اچازه ثبت نام دوباره هم ندارم...
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام با مراجعه به شعبه مربوطه یا نزدیکترین شعبه ومراجعه به واحد نامنویسی یا واحد فرابری داده ها مشکل خود را رفع نمایید