در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام من مهندس عمران هستم و جواز مشاور املاك هم دارم،

ميخوام بدونم اگه دفتر مهندسي بخواد بيمه اي برام رد كنه آيا با توجه به اينكه جواز دارم مشكلي ايجاد ميشه؟ بهترين راه حل چيه؟ چون اصرار دارم كه بيمه من از دفتر رد شه براي ارتقا پروانه و...؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

داشتن جواز کسب و کار، مانعی جهت بیمه شدن افراد در کارگاه های دیگر نیست. صرفاً متقاضیان نوع بیمه هایی که از کمک دولت استفاده می کنند، در صورت داشتن پروانه کسب، مجوز فعالیت و ... ممنوع است.