در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
هیات تشخیص مربوط به شکایت من فقط با حضور من و یک کارمند اداره کار برگزار شد و اظهارات کارفرما بصورت تلفنی ازشون گرفته شد. ایا این حالت قانونی هست؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد ماده 55 ایین دادرسی کار " جلسه هیات تشخیص با حضور هر سه نفر اعضا تشکیل می شود ... " لذا عدم حضور هر یک از اعضای هیات می تواند دلیلی برای تجدید جلسه باشد .

گرفتن اظهارات به صورت تلفنی در قانون پیش بینی نشده است و در صورتی که کارفرما در جلسه حضور نداشته باشد امکان ثبت اظهارات وی نیز وجود نخواهد داشت و می بایستی برای وی عدم حضور در هیات ثبت گردد .

ممکن است هیات جهت روشن شدن موضوع و تسریع در تصمیم گیری با کارفرما تلفنی صحبت کرده باشد اما نمی تواند دفاعیات وی را مستندی برای صدور رای قرار دهد .