در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (220 امتیاز)
سلام

چرا اختیاری بهتره؟

شما در بیمه اختیاری حداکثر حقوقی که در سال 99 داری دریافت میکنی با 3 میلیون و 100 هزار تومان ولی در بیمه مشاغل آزاد با ضریب 18 درصد تا 4 میلیون تومان با درصد پرداختی کمتر داری حقوق دریافت می کنی؟

در مشاغل آزاد با پرداخت سرانه درمان از مزایای درمان هم استفاده می کنی
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ مبلغ مستمری کسانی که بیمه حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری  واریز کردند برابر است چون پرداخت حق بیمه هر دو براساس حداقل دستمزد محاسبه میگردد