در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (220 امتیاز)
در صورتی که فردی مثلا 10 سال بیمه مشاغل آزاد با ضریب 12 درصد باشد و در سال یازدهم اقدام به تغییر بیمه به 18 درصد نماید و بعد از این اقدام دچار سانحه شود و از کارافتاده شود نحوه محاسبه بیمه از کارافتادگی برای فرد چگونه خواهد بود؟

آیا تنها بر مبنای مدت زمان عقد قرارداد 18 درصد به او بیمه ازکارافتادگی تعلق خواهد گرفت یا تفاوتی در رقم از کارافتادگی بیمه وجود ندارد؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
سلام ۰۰ بله فقط اون مدتی که ۱۸ درصد واریز کردید برای شرکت در کمیسیون پزشکی ملاک خواهد بود