در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در حال حاضر دانشجو ترم دوم هستم

با کارفرمام صحبت کردم که 4 روز سر کار هستم و 2 روز هم کلاس های دانشگاه

به من گفته چون پاره وقت هستی نمیتونم بیمه کنم چون بازرس میاد و اگه نباشی ایراد میگیرن

اول میخواستم بدونم حرفش درسته یا نه؟

دوم این که آیا راه دیگه ای نداره؟ نمیشه بیمه رو به صورت پاره وقت رد کنه؟

ممنونم ازتون
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد بخشنامه 21 درامد سازمان تامین اجتماعی که در خصوص بیمه شدگان خاص است می توان حق بیمه را کمتر از روزهای عادی ماه و به صورت پاره وقت ارسال نمود .

در صورت مراجعه بازرس و عدم حضور شما در محل کار ، مدارک دال بر اشتغال شما شامل قرارداد کار یا رسیدهای واریز وجه حقوق شما می تواند استناد وجود رابطه ی کارگری شما با محل کارتان باشد و اگر این مدارک مورد قبول بازرس نباشد به حاضرین در محل کار اعلام می کند که شما به بازرس در محل شعبه ی سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید .

لذا مشکلی برای بیمه شدن شما وجود ندارد .