در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در یک شرکت به مدت ۱سال قرارداد داشتم و کار کردم بعد از یکسال بدون امضا قرارداد جدید ۳ماه دیگر کار کردم که حق بیمه هم هرماه پرداخت شده. به خاطر مسیله ای بعد از ان به محل کار نرفتم.از انجا که دیگر قراردادی نداشتم ایا شرکت می تواند برای من ترک کار اعلام کند؟

با توجه به عدم تمدید قرارداد میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
طبق قانون بیمه بیکاری ، بیمه ی بیکاری به شخصی تعلق می گیرد که غیر ارادی بیکار شده باشد یعنی به خواست و تمایل خودش بیکار نشده باشد . چون شما به خواست خود محل کار را ترک نموده اید لذا مشمول بیمه بیکاری نمی شوید مگر اینکه کارفرما با شما همکاری کند و به شما نامه ی عدم نیاز به دلیل اتمام قرارداد کار بدهد که در آن حالت بیکاری شما غیر ارادی خواهد شد و مشمول دریافت بیمه بیکاری خواهید شد .

مهلت ثبت نام در سامانه ی بیمه ی بیکاری حداکثر  30 روز از تاریخ بیکاری می باشد .