در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
من دو سال پیش تصادف کردم و مهره ۱۲ کمرم شکست و دو بار عمل شدم و پلاتین برام گذاشته شد (این عمل در بیمارستان سوانح به صورت رایگان انجام شد و گزارشی برای بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح که زیر پوشش اون هستم ارسال نشد)

الان علاوه بر درد کمری که دو سال هست دارم  دکتر جراحم که متخصص ستون فقرات هستن تشخیص آرتورز گردن رو هم داده برام و عمل ماموپلاستی کاهنده رو برای بهتر شدن شرایطم پیشنهاد داده

الان میخوام بدونم آیا این عمل تحت پوشش بیمه تکمیلی نیرو های مسلح قرار می‌گیره؟ و آیا قبل از اقدام برای عمل باید تاییدیه از بیمه بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
با سلام؛
بیمه در اکثر موارد هزینه جراحی کوچک کردن سینه را می‌پردازد. چون این عمل نوعی عمل اصلاحی و بازسازی است، احتمال این که تحت پوشش بیمه قرار بگیرید بالا است.
جراح از سینه‌ها عکس می‌گیرد و علائم بالینی را به تفصیل به صورت مکتوب شرح می‌دهد. کافی است این مستندات را قبل از درمان به بیمه ارائه دهید تا مطمئن شوید که بیمه چه مقدار از هزینه را پرداخت خواهد کرد.
در هر حال حتماً قبل از اقدام برای جراحی در این باره با نمایندگی بیمه مشورت کنید.