در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
اگر از یک شرکت نمایندگی بیمه بگیریم محدود به همان بیمه هستیم؟

شرایطی وجود دارد که محدود نبود؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر

در پاسخ به این سوال تون باید عرض کنم که،بله.

هر شخص فقط از یک شرکت بیمه (در رشته عمر و یا بصورت جنرال) میتواند کد نمایندگی دریافت و فقط در آن رشته فعالیت نماید،بدلیل اینکه اسم و مشخصات هر نماینده در سامانه بیمه مرکزی ثبت میشه.

بنابرابن اگر قصد فعالیت در شرکت بیمه دیگری دارین،میبایست کد نمایندگی فعلی تون رو ابطال و یا از طریق یکی دیگر از اعضاء خانواده و گرفتن کد نمایندگی شرکت مورد نظر توسط ایشان به فعالیت بیمه ای خود ادامه دهید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام