در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام بنده نماینده جنرال بیمه هستم

بعلت کار همسرم در استان دیگه محل کار خودم مجبورم من هم به ان استان بروم
امکان انتقال دفتر بنده به استان دیگه هست ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

در سوالات انتقال به شهری داخل استان گفته بودید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

معمولا انتقال نمایندگی های جنرال بیمه از یک شهر به شهر یا یک استان به استانی دیگر میبایست با کسب موافقت از مدیران شعبات انتقال دهنده و انتقال گیرنده همراه باشد.

و اینکار یک  تصمیم درون سازمانی بوده و میبایست با مشورت مدیران صورت پذیرد.

لذا پیشنهاد میگردد ابتدا با مدیر شعبه استانی که میخواین تشریف ببرین صحبتهای اولیه رو انجام بدین و از خود ایشون برای اجرای اینکار یاری و کمک فکری بگیرید.

بعقیده بنده ایشان با توجه به شرایط استانی که شما میخواین به آنجا نقل مکان کنین میتونن به شما راهنمایی و مشاوره بدن که بدونین اصلا آیا اینکار به صلاح و نفع شما هست یا خیر.

سپس در صورت موافقت مدیر مربوطه با مدیر استان فعلی خودتون هم مذاکره و رایزنی انجام بدین و از خود ایشان هم برای انجام کار انتقال کمک فکری و عملی بگیرین.

بیمه نامه خود را نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام