در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

من دو سال پیش از همسرم جدا شدم و یک دختر ده ساله دارم که حضانتش با من است،و پدرش هم به مدت یک سال نفقه پرداخت نکرده و به همین دلیل شورای حل اختلاف خانواده حضانت قانونی فرزند رو به من داد.

بیمه بیکاری من برای فرد مجرد رد شده و میگن باید کفالت هم در کنار حضانت فرزند داشته باشی تا بیمه فرد متأهل بهت تعلق بگیره،

در همین جا خوندم وکلا گفته بودن فقط حضانت کافیه,الان من نه نفقه میگیرن و حضانت هم که با من هست آیا الان بیمه میتونه بیمه فرد متأهل برام رد کنه،یا اگه نمیشه شرایط کفالت گرفتن چطوری هست
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰۰ اگر طبق دستور دادگاه حضانت بچه به عهده شما باشد بصورت متکفل بیمه بیکاری محاسبه میگردد