در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من خانمی هستم 26ساله 4 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم استفاده از بیمه بیکاریم تایید شده متاهل هستم یه بچه هم دارم ممکنه بگین چه مدت وچه میزان حقوق می تونم بگیرم؟؟مرسی
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

حقوق آن برابر است با 55 % میانگین 3 ماه آخر دستمزدی که از آن حق بیمه کسر می شده است . اگر فرزند یا همسر تان تحت تکفل تان باشند هر کدام 10 درصد نیز اضافه می شود .

اگر 4 سال حق بیمه اجباری غیر خانوادگی داشته باشید 18 ماه بهتان تعلق می گیرد .

با تشکر