در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده ۸ ماه پیش جهت دریافت کارت هوشمند رانندگان برون شهری اقدام کردم و از همان اول به بیمه معرفی شدم و به ینده گفتند ماهیانه فلان مبلغ رو پرداخت کنم.

بنده هم به دلیل مشکلات مالی در شرایط کرونا امکان پرداخت نداشتم.

الان بعد از چند ماه پشیمان شده ام و میخواهم به شغل قبلی برگردم و سابقه بیمه هم نمیخوام.

آیا مجبورم مبلغ بیمه این ۸ ماه را پرداخت کنم یا میتوانم پرداخت نکنم و دوباره از طریق کارفرما و شغل جدید بیمه بشم؟
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .شماحتما به شعبه مراجعه کنین وچنانچه کارت هوشمند شما اعتبارداردوفعالیتی ندارین ازپایانه جهت عدم فعالیت نامه به شعبه ارایه بدین تا خاتمه درسیستم سازمان ثبت گردد.