در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام . چگونه  میتوان  بیمه  کارگری  رابه  بیمه  رانندگان برونشهری  تغییر  داد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

اگر شغل شما جزو مشاغل زیر باشد می تونید برای بیمه رانندگان برون شهری اقدام نمایید

رانندگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر بین‌شهری به تمامی رانندگان کامیون ، کامیونت ، اتوبوس ، مینی‌بوس و سواری‌های کرایه اطلاق می‌شود که باتوجه به قانون بیمه اجتماعی رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین‌شهری مصوب ١٨/٢/٧٩٩ مجلس شورای‌اسلامی دارای کارت هوشمند رانندگی بوده و در شغل رانندگی با وسیله نقلیه عمومی بین‌شهری اشتغال به کار داشته و فاقد کارفرما هستند، می‌توانند رأساً با پرداخت حق‌بیمه مشمول قانون تأمین‌اجتماعی قرار گیرند.

شرایط و نحوه بیمه رانندگان بین شهری