در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام و تشکر

پدر بنده از کارفرما شکایت کرده و پرونده کلیه مراحل را طی کرده و در دو جلسه(تشخیص و حل اختلاف) رای به نفع پدر بنده  صادر شده. با در نظر گرفتن اعتراض مجدد به رای حل اختلاف در دیوان توسط کارفرما ، میخواستم بدونم تا چند مرتبه میتواند اعتراض بزند؟ آیا حد مشخصی دارد این مرتبه های اعتراض ؟(مثلا 2 یا 3 بار).
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
رای هیات حل اختلاف قطعی است و باید اجرا گذاشته شود مگر اینکه کارفرما بتواند از طریق شعب دیوان عدالت اداری دستور توقف عملیات اجرایی را دریافت کند و اگر نتواند روال اجرایی رای ادامه پیدا خواهد کرد .

در صورت پذیرش اعتراض هر یک از طرفین در دیوان و نقض دادنامه اداره کار ، هر یک از طرفین پرونده مطروحه در دیوان می توانند به شعب تجدید نظر دیوان اعتراض کنند . پس از صدور رای نهایی در دیوان و نقض رای در آن ، پرونده جهت بررسی مجدد به همان هیات یا هیات هم عرض در اداره کار ارجاع می شود که می بایستی بر اساس دادنامه دیوان پرونده را بررسی و رای صادر نماید .

رای بعدی که از هیات های ادارات کار صادر می شود مجدداً می تواند همان روند مذکور را در دیوان طی نماید و این روال تا زمانی که بتوان دلیلی برای نقض رای ارائه نمود می تواند ادامه پیدا کند .