در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و وقت بخیر

در یک سه راهی بنده از فرعی قصد گردش به چپ و ورود به خیابان اصلی را داشتم

هنگام رسیدن به سه راهی ایست کرده دو ماشین عبور کردند و من شروع به حرکت کردم ، به علت وجود عابر و خودرویی دیگر در بین راه ایست کوتاهیی انجام دادم ، در همین هنگام خودرویی که در خیابان اصلی بود و فاصله ای حدودا 20 متری داشت در حال کار کردن با گوشی بود و هیچ گونه توجهی به جاده نداشت و بدون ترمز به گلگیر و سپر سمت چپ من برخورد کرد (قابل به ذکر است ماشین بنده کمی به سمت چپ متمایل شده و روی سرعت گیر بود )

با توجه به اینکه علت تصادف تنها به دلیل کار کردن با گوشی توسط راننده مقابل بود آیا فرد مقابل مقصر است یا خیر ؟

شاهدین نیز نظارگر کار کردن با گوشی توسط راننده بودند اما به علت قرار داشتن ماشین من در فرعی بنده مقصر شناخته شدم
2 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام

چنانچه شخص طبق قانون مقصر شناخته شود مسولیت جبران خسارت را دارد و صرف کار با گوشی همراه نمی توان فرد را مقصر قلمداد نمود.