در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سال 95 که 26 سال داشتم، بیمه عمر کارآفرین دریافت کردم که اون زمان با توجه به شرایط ام حق بیمه سالیانه دویست هزار تومان پرداخت کردم.

 الان برای افزایش حق بیمه تا یک میلیون و سیصد هزار مراجعه کردم و نماینده گفت افزایش حق بیمه تا 25% هست، بهتر که واریز به اندوخته داشته باشی. 25% افزایش حق بیمه تاثیر چشم گیری در نرخ تضمینی نداره.

برای دریافت سود بیشتر بعد از بیست سال چه کار می تونم انجام بدم؟

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

واریز به اندوخته معمولا سودی جداگانه برای بیمه شده داشته،لکن اگر سود مشارکت در منافعی که بیمه کارآفرین پرداخت میکنه زیاد نباشه باز هم همان اتفاق براتون میفته.

پیشنهاد میکنم همه تخم مرغ هاتون رو در یک سبد نگذارین.

خیلی از شرکتهای بیمه هستن که از نظر میزان سوددهی، پوششها و آپشنهای بیمه ای نسبت به بیمه کارآفرین برتریهای محسوسی دارن.

از جمله میتوان به شرکت بیمه معظم پاسارگاد(از نظر پوششها و امتیازات بیمه ای) و نیز شرکت بیمه خاورمیانه(از نظر ارائه بیمه عمر با بیمه بازنشستگی؛سوددهی بالا ) و مزایای دیگر نیز اشاره نمود.ضمن اینکه بر روی هر دو بیمه نامه پاسارگاد و خاورمیانه نیز میتوانید تا هر مبلغ دلخواه تان بصورت کوتاه مدت یا بلند مدت،سپرده گذاری و از مزایای آن بهره مند گردید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام