در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
اینجانب در زمان برقراری بیمه بیکاری ۳۶روز از۵۵سال سن کم داشتم ایا بعد از اتمام مقرری بیمه بیکاری۵۲ماه میتوانم تا ۶۰سال از بیمه بیکاری استفاده کنم اگر امکان پذیر است لطفا راهنمای کنید
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه سن شما در حین اخراج و برقراری بیمه بیکاری، 55 سال و یا بالاتر باشد، تا سن بازنشستگی_ یعنی 60 سالگی_  استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری را خواهید داشت، در غیر این صورت صرفاً به مدت استحقاقی که برای شما در نظر گرفته اند، مقرری دریافت خواهید  نمود .