در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام خواستم بدونم بيمه عمر مان ،بيمه ايران خوبه ؟
3 پاسخ
توسط

ببینید برای انتخاب شرکت بیمه ای تون قبل از اینکه ببینید پلن بیمه عمرش چه مزیت ها و برتری هایی نسبت به رقبا داره یادتون باشه

  • 1.سطح توانگری اون شرکت رو که در سایت بیمه مرکزی هست چک کنید (برای مثال شرکتی که در سطح 4هست قطعانمیتونه حامی خوبی برای شما درلحظات ناخوشایند باشه تا یک شرکت با سطح 1توانگری )
  • 2.ودرعین حال به پشتوانه وگروه مالی شرکت و سابقه ی شرکت و نحوه خدمات رسانی شرکت توجه کنید
  • 3.به قرار دادی که شرکت به شما میدهد توجه کنید و حتما انرا به کمک یک کارشناس مطالعه کنید تا بدانید دقیقا چه محصولی خریده اید بدانید کجا به درد شما میخورد و کجا ازتعهدات شرکت خارج است هر چقدر قرارداد شرکت کامل تر و واضح تر بود(تمامی تبصره ها و تعهدات بیمه گذار و بیمه گر را توضیح داده باشد)مشخص است ان شرکت شرکت متعهدتر ومطمئن تری میباشد
  • 4.پلن شرکت ها تقریبا مثل هم میباشد البته درمواردی هم تفاوت ها فاحش است اما یکسری شرکت ها که در زمینه ی عمر قوی کارمیکنند تقریبا پلن یکسانی دارند و تفاوت ها مربوط به شرایط سنی و کف و سقف پوشش ها میباشد وتفاوت دیگر در عملکرد در سود دهی به اندوخته ها میباشد که با یک تحقیق ساده از سود قطعی که درسال های گذشته شرکت داده است میتوانید مطلع شوید
  • 5.سعی کنید از یک نماینده ویا کارشناس مطمئن و متعهد بیمه را تهیه کنید

باتشکر

سجاد سلیم زاده کارشناس بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه پاسارگاد

توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بیمه بدنداریم ، همه بیمه ها خوب هستند ولی بایدببینید هدف شما از خرید بیمه عمر چیست ؟

برای اینکه بهترین راهنمایی به شما گردد لطفا یک مشاور بیمه های عمر وتامین اتیه مشورتنمائید تا آنچیزی که برای شما بهترین می باشد را به شما پیشنهادکنند.

موفق و پیروز باشید.