در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
به نام خدا
با سلام
دقیق به یک سال هست که بیمه عمرمان داشته ولی در حال حاضر قصد تغییر نماینده فعلی خود را دارم اون هم به دلیل رفتار تند و نامعقول ایشان چند روز بپیش یک الحاقیه زدم و بعد یکی دو هفته برای جواب تماس گرفتم که گفتن چون دست خط شما بد بوده ما نتونستیم کاری بکنیم و هر چی هم تماس گرفتیم گوشی رو برنداشتید! آیا من میتونم نماینده خودم رو تغییر بدم و یا بعد از چند سالگی میتوانم خودم رو بازخرید کنم؟
ممنونم
1 پاسخ
توسط
ویرایش شده

سلام و درود

دوست عزیز شما در صورتی میتونید نماینده خودتان را تغییر بدهید که نماینده اول رضایت بدهد ولی می توان به نمایندگی های و شعبه های بیمه عمر مدنظرتان مراجعه کنید و کارتان را انجام دهید

نکته مهم:

نماینده بیمه عمر خود را به دقت انتخاب کنید:شاید فکر کنید بیمه عمر مانند بیمه ثالث یا بدنه است که هر سالی که خواستید از یک شرکت بیمه به شرکتی دیگر یا از نماینده ای به نماینده ی دیگر انتقال دهید. در این صورت احساس می کنید نیازی به حساسیت نیست و این جمله با خود تکرار می کنید” فوقش سال بعد شرکت یا نماینده را عوض می کنم” بدانید و آگاه باشید 90 درصد از بیمه های باطل شده و از بین رفته بدلیل عدم پیگیری نماینده آن شخص می باشد

در رابطه با بازخرید هم باید خدمتتان عرض کنم که بیمه نامه عمر و تامین آتیه شرکت بیمه پاسارگاد از ابتدای ماه هفتم قابل بازخرید می باشد. به علت برخورداری از پوشش های این بیمه نامه در چند سال ابتدایی از صندوق بیمه نامه مبلغی کسر می شود که در صورت بازخریدی این بیمه نامه با توجه به سن و شرایط بیمه نامه این مبلغ متفاوت می باشد.
بیمه های عمر یک قرارداد بلند مدت می باشد که در طولانی مدت می تواند پس انداز قابل توجهی داشته باشد. از آنجایی که حداقل قرارداد این بیمه نامه 5 سال می باشد بدیهی است که در صورتی که قبل از این زمان بیمه نامه بازخرید شود ممکن است باز پرداخت به خاطر برخورداری از پوشش های بیمه ای حتی مبلغی کمتر از پرداختی شما باشد.