در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
ماه ۸ م بارداری هستم . میخواهم زایمانم دفترچه تامین اجتماعی داشته باشم

چه بیمه ای شامل من میشود و اینکه دفترچه ش برای زایمان یعنی ۲ ماه دیگه در اختیارم باشد و بتونم از خدمات تامین اجتماعی هم حتی برای بعد بارداری استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام

در زمان بارداری امکان تحت پوشش قرار گرفتن و صدور بیمه نامه امکان پذیر نیست و در ضمن در حال حاضر زایمان جز خدمات  درمانی محسوب نمی شود.