در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
زمانی که شخص قسط اول بیمه خودراپرداخت نموده

وقسط های دوم،سوم وچهارم خودرا همزمان باسررسید قسط چهارم یکجا پرداخت نموده ومدتی بعد فوت شده تکلیف سرمایه اوچه میشود -

بیمه عمرایران
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اگه شرکت بیمه ای در این مورد بخواد قانونی عمل کنه میتونه هیچ خسارت یا غرامتی رو پرداخت نکنه،زیرا که بیمه گذار موظف به پرداخت حق بیمه اون ۲ماه در سررسید مقرر بوده و قانون هم به شرکت بیمه این اجازه رو میده.

ضمنا تاریخ فوت بیمه شده با تاریخ واریز اون ۳قسط هم خیلی مهم هست.

اگر قبل از فوت اون بنده خدا ۳قسط واریز شده باشه بعقیده بنده شرکت بیمه میتونه غرامت فوت رو پرداخت کنه.ولی چنانچه پرداخت حق بیمه بعد از فوت بیمه شده باشه شرکت بیمه قانونا میتونه غرامت فوت رو پرداخت نکنه.
ولی چنانچه بخوان مشتری مداری کنن،با نظر مدیر بیمه اشخاص و مدیران رده بالای شرکت بیمه،میتونن کل یا بخشی از خسارت رو پرداخت کنن.

تمام اینهایی که خدمت تون عرض کردم بستگی به نوع نگاه مدیریت شرکت بیمه به بیمه گذارانش داره و بزور هم نمیشه از هیچ شرکت بیمه ای در این موارد خسارت یا غرامتی رو دریافت کرد و این موارد توافقی هست.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام