در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

مبلغ بیمه تکمیلی در سال 1400 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه ثبت نام بیمه های تکمیلی شرایط خاص خودش را دارد و هیچ قراردادی با قراردادی دیگر یکسان نمیباشد نمیتوان در حال حاضر نرخ یا تعرفه یکسانی رو برای بیمه های تکمیلی سال آینده اعلام کرد.

ضمنا نرخ بیمه های تکمیلی در هر سال جدید رو شرکتهای بیمه با توجه به اعلام نرخ تعرفه درمان توسط وزارت بهداشت در سال جدید اعلام میکنن.

و با توجه باینکه معمولا وزارت بهداشت تعرفه های خدمات درمانی رو ظرف ۲ تا ۳هفته اول شروع هر سال اعلام میکنه،اعلام تعرفه های سال بعد تا زمان اعلام تعرفه های جدید وزارت بهداشت،برای هیچ شرکت بیمه ای عملا امکان پذیر نیست.

البته اگه شما در حال حاضر تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی باشید و اون قرارداد در سررسید خودش با همان شرایط بخواد تمدید بشه معمولا بین ۱۵٪ تا ۲۰٪ به حق بیمه فعلی شما افزوده خواهد شد.

در غیر اینصورت(که معمولا پوششهای سال جدید با توجه به افزایش نرخ خدمات درمانی باعث افزایش سقف تعهدات پوششهای سال جدید میشود) اعلام نرخ فقط در زمان منعقد شدن قرارداد جدید میسر خواهد بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام