در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
با سلام
برای انجام بیمه تکمیلی ابتدا باید به کجا مراجعه نمایم؟و چه مدارکی لازم است؟و هزینه آن چقدر است؟وهزینه را کی و چگونه باید پرداخت نمود؟
در ضمن بنده و همسرم زیر نظر بیمه تامین اجتماعی هستیم که البته بصورت آزاد و شخصی بیمه شده ام
با سپاس از لطف شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سلام،وقت بخیر

اگر تمایل دارین بصورت انفرادی انجام بدین،با شرکت کمک رسان ایران(sos) و بصورت خانوادگی،تمام اعضا خانواده که زیر ۶۰ سال هستن باید عضو بشن.

در ابتدا یه چکاپ از افراد بالای ۱۸ سال دریافت میشه و کلیه بیماری های پیش از عضویت از تعهدات خارج میشه.

هزینه این چکاپ میانگین برای هر نفر ۶۰۰ هزار تومان هست، و هر نفر تا ۷۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان تحت پوشش جراحی و بستری و سایر پوشش ها خواهند بود.

هزینه عضویت هر نفر نیز از ابتدای سال ۱۳۹۶ از ۱۳،۰۰۰،۰۰۰ تا ۲۵،۰۰۰،۰۰۰ ریال بسته به سن هر یک از افراد می باشد.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات تکمیلی در تلگرام بنده پیغام بدین تا شرایط کامل رو خدمت تون بفرستم.