در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

پایه حقوق وزارت کار برای فوق دیپلم در سال 1400 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

در صورتی که در کارگاه مورد نظر طرح طبقه بندی مشاغل شده باشد ، دستمزد بر اساس شغل ( و نه تحصیلات) و در غیر اینصورت می تواند طبق حداقل حقوق و مزایای اعلامی سال 1400 از شورای عالی کار باشد یا اینکه با توافق کارفرما مبلغ بیشتری تعلق بگیرد.

جدول کامل حقوق و مزایا در سال 1400 براساس بخشنامه جدید وزارت کار