در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

جدول کامل حقوق و مزایا در سال 1400 براساس بخشنامه جدید وزارت کار را میخواستم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

شورای عالی کار حداقل دستمزد کارگران در سال 1400 را با 39 درصد افزایش نسبت به سال 99، به غیر از سایر مزایای مستمر 26/554/935 ریال تعیین کرد.

برای سایر سطوح مزدی نیز این افزایش به میزان 26 درصد به اضافه ماهانه 2/483/555 ریال تعیین شد.

  • حداقل مزد روزانه  885,165
  • حق مسکن    4,500,000   (نیاز به تصویب در هیات وزیران می باشد)
  • بن نقدی یا بن خواربار   6,000,000
  • حق اولاد یک فرزند (برای فرزندان زیر 18 سال)       2,655,495
  • حقوق یک ساعت اضافه کاری برای حداقل حقوق    169,758
  • پایه سنوات ماهانه ( برای یک سال سابقه کار)    1400000
  • جمع حقوق و مزایای مشمول حق بیمه ماهانه در ماه های 31 روزه: 37,940,115 ریال
  • حق بیمه سهم کارگر به میزان 7% : 2,655,808 ریال
  • حق بیمه سهم کارفرما به میزان 23% : 8,726,226 ریال
  • جمع کل حق بیمه : 11,382,035 ریال

  • جمع حقوق و مزایای مشمول حق بیمه ماهانه در ماه های 30 روزه: 37,054,950 ریال
  • حق بیمه سهم کارگر به میزان 7% : 2,593,847 ریال
  • حق بیمه سهم کارفرما به میزان 23% : 8,522,639 ریال
  • جمع کل حق بیمه : 11,116,485 ریال

  • به سایر سطوح 26 درصد به اضافه روزانه 2/483/555 ریال

جدول حداقل حقوق 1400

جدول حقوق 1400

مشاهده بخشنامه حداقل دستمزد و حقوق وزارت کار

شورای عالی کار با حضور نمایندگان سه گروه (دولت، کارفرمایان و کارگران) در جلسه مورخ 23/12/1399 پس از بحث و بررسی راجع به تعیین حداقل مزد سال 1400، در اجرای ماده (41) قانون کار با در نظر گرفتن مصالح کارگران در انطباق هر چه بیشتر درآمد آنان با سطح معیشت و همچنین با توجه به مقتضیات بنگاه‌های تولیدی و کارفرمایان و شرایط اقتصادی جامعه موارد زیر را به اجماع و اتفاق آرا مورد تصویب قرار داد:

  • 1- از اول سال 1400 حداقل مزد روزانه با نرخ یکسان برای کلیه کارگران مشمول قانون کار (اعم از قرارداد دائم یا موقت) مبلغ 885.165 ریال (هشتصد و هشتاد و پنج هزار و یکصد و شصت و پنج ریال) تعیین می‌گردد. همچنین از اول سال 1400 سایر سطوح مزدی نیز روزانه 26 درصد مزد ثابت یا مزد مبنا (موضوع ماده 36 قانون کار) به اضافه روزانه 82785 ریال به نسبت آخرین مزد در سال 1399 افزایش می یابد.
    • تبصره- با اعمال افزایش این بند مزد شغل کارگران مشمول طرح‌های طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز مزد ثابت سایر کارگران نباید از مبلغ 885.165 ریال (هشتصد و هشتاد و پنج هزار و یکصد و شصت و پنج ریال) بند (1) کمتر شود.
  • 2- به کارگرانی که در سال 1400 دارای یک سال سابقه کار شده یا یک سال از دریافت آخرین پایه سنواتی آنان گذشته باشد، روزانه مبلغ 46668 ریال نیز به عنوان پایه (سنوات) پرداخت خواهد شد.
    • تبصره 1: پرداخت مبلغ مربوط به پایه سنواتی کارگران مشمول طرح‌های طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با در نظر گرفتن رقم فوق‌الذکر برای گروه یک با توجه به دستورالعمل و جدول اعلامی توسط اداره کل روابط کار و جبران خدمت صورت می‌گیرد.
    • تبصره 2: به کارگران فصلی به نسبت مدت کارکردشان در سال 1399، میزان مقرر در این بند یا تبصره یک آن حسب مورد تعلق خواهد گرفت.
    • تبصره 3: بر اساس مصوبه مورخ 23/12/1399 شورای عالی کار و در راستای تقویت مهارت‌محوری و بهره‌مندی تمامی کارگران و در نتیجه رضایتمندی کارگران با سابقه، از ابتدای سال 1400 همه کارگران دارای قراردادی دائم و موقت مشمول قانون کار که دارای یک سال سابقه کار شده و یا یک سال از دریافت آخرین پایه (سنوات) آنان در همان کارگاه گذشته باشد، اعم از اینکه حق سنوات یا مزایای پایان کار خود را تسویه حساب کرده باشند یا خیر، مشمول دریافت پایه (سنوات) خواهند بود.
  • 3- بر اساس مصوبه مورخ 21/7/1387 شورای عالی کار و در جهت افزایش رضایتمندی کارگران و کارفرمایان و به منظور تثبیت و تسری به تمامی کارگران، اعم از دائم و موقت مقرر شد از ابتدای سال 1400 کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار به عنوان مزایای رفاهی و انگیزه ای موضوع تبصره 3 ماده 36 قانون کار بابت هر کارگر (اعم از متأهل یا مجرد) ماهانه مبلغ 6.000.000 ریال از سوی کارفرمایان به آنان پرداخت گردد.
  • 4- ضوابط مربوط به چگونگی نحوه اعمال افزایش مقرر در بند (1) و تبصره یک بند (2) در کارگاه‌هایی که دارای طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌باشند و نیز در مورد کارگران کارمزدی و همچنین چگونگی ارتقاء طبقه شغلی به موجب دستورالعمل‌های اداره کل روابط کار و جبران خدمت خواهد بود.
  • 5- مقررات این مصوبه شامل حال دانش آموزان و دانشجویانی که در ایام تعطیلات تابستانی در سال 1400 به طور موقت در کارگاه‌ها اشتغال می‌یابند، نخواهد شد.
  • 6- واحدهای مشمول قانون کار به منظور ایجاد رابطه هر چه بیشتر مزد و مزایا با بهره‌وری و تولید و ایجاد انگیزه بیشتر در بین کارکنان خود، علاوه بر اجرای این مصوبه می‌توانند نسبت به افزایش و برقراری مزد و مزایا در قالب موافقت‌نامه‌های کارگاهی و پیمان‌های دسته‌جمعی و پس از تأیید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدام نمایند.