در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام
شرکتی که من الان بالای 5 ساله کار می کنم،

(شرکت بزرگی هست و مشکل مالی نداره) هر ماه فیش حقوقی می داد، ولی این ماه که حقوقهای همه کارمندان خیلی کمتر از ماهای قبل شده از دادن فیش خودداری می کنه و دلایل مختلف میاره و نمی ده!
آیا من این حق رو دارم که درخواست کنم که اگر فیش نمی دهند حداقل به من ریز فیش رو اعلام کنند؟ ایا دریافت فیش به هر طریق(پرینت دیجیتال یا دستی) حق من کارمند هست؟ در صورتی که نیست من چیکار کنم که بدونم ریز حقوقم چی بوده و چی کسر شده؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. کارفرما طبق قانون مکلف به ارائه قرارداد به کارگر شده است و مستند قانونی نسبت به الزام کارفرما جهت ارائه فیش حقوقی نداریم. اگر احتمال می دهید که حقوق و مزایای شما کمتر پرداخت شده، در صورتی که مشکلی بابت عدم تمدید قرارداد ندارید، می توانید در اداره کار محل شکایت خود را مطرح ننمایید.