در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من ۸ ماه در تولیدی مبلمان نجاری میکنم چند ماه قبل ۲ حادثه برای انگشتام پیش اومد که از ترس بی کاری پیگیری نکردم اما چند روز پیش ۲بند انگشتم رو از دست دادم .

هیچ بیمه ای نیستم و فقط با من قرارداد نبسته .هیچ چیز جز حقوق ناچیز دریافت نمیکردم لطفا توضیح بدین که چه حقوق و مزایایی شاملم میشه ممنون
2 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ درهر صورت اگر حق بیمه توسط کارفرما برای شما ارسال نشده بایستی بروید اداره کار شکایت بکنید