در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام وعرض ادب
یه سوال داشتم خدمتون.ممنون میشم بهم پاسخ بدید.
برادرم دریک پروژه عمرانی مشغول بکاربوده.درکارگاه عمرانی تصادف کرده.الان نخاعش صدمه دیده(ازکمربه پایین فلج شده،دکترش گفته بهش ازکارافتادگی براثرحادثه تعلق میکیره باتامین اجتماعی هم صحبت کردم گفتن تعلق میگیره)سوال ام اینه؟؟
حقوق ش موقع تصادف7میلیون تومان بوده وطبق همون حقوق حق بیمه شوکارفرماریخته .مدتی که مشغول به کاربوده6ماه بوده؟قبلا هم سابقه نداشته،الان اگه ازکارافتادگی بگیره چقدر بهش حقوق میدن؟همون حداقل حقوق (ماهی 1150هزارتومان)یابراساس حقوقی که میگرفته وحق بیمه ای که میداده؟ممنون میشم بفرماییدبراساس حقوق7میلیون چقدربهش حقوق باید پرداخت بشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
فرم محاسبه حقوق بازنشستگی و ازکارافتادگی یکسان و تنها در شرایط بازنشستگی متفاوت می باشند و با توجه به اینکه حادثه ناشی از کار بوده برادر شما با یک روز کار هم میتوانند بازنشسته شوند در صورتی که اگر حادثه غیر ناشی از کار بوده امکان بازنشستگی برای ایشان مقدور نبوده. و اما در مورد حقوق برادرتان با توجه به سابقه کمی که دارند میزان مستمری ایشان حداقل حقوق (11116290 ریال) می باشد.